Dupa ceva ce merge prost, ceva merge bine, intr-un final

Probabil va intrebati de ce nu am mai scris oare.  Dupa articolul trecut ( cel cu vremea de cacao ), ceva s-a intamplat. A nins. Toata noaptea. Dimineata aveam o zapada superba, zapada care ne-a ajutat enorm si ne-a readus moralul la maxim. Dupa o scurta inviorare de dimineata, s-a auzit de la profesor:

” Stop! Si acum……. liber la bataie cu bulgari! ”

Sau ceva similar. Si a inceput. Bulgari la gramada, alunecari, spalari, tot ce se poate. Dupa ce ne-am udat bine, ne-am dus pe partia mai usoara pentru examenul de schi. Surpriza! Mergeau minunat. Ne-am dat cu schiurile vreo 4 ore si probabil am mai fi continuat daca nu ar fi trebuit sa plecam. Era prea faina zapada. Acum pot sa zic ca stiu sa merg ( adica pot aluneca fara sa pic si stiu sa opresc ). O seara faina, cateva beri la club si dupa aia somn.

Astazi, pe drum. 5 ore cu autobuzul, deloc plictisitoare ( muzica pe laptop sau discutii cu diverse persoane ). L-am ajutat pe un coleg cu bagajele, dupa care m-am intors acasa.

Si acum imi doresc sa mai fi stat putin, pentru ca zapada arata superb cand a plecat. Si pun pariu ca daca as mai fi stat vreo 3 zile, reuseam sa stapanesc mai bine schiurile si puteam trece la avansati.

Pana atunci, sunt inapoi in Timisoara. Incepe lucrul mai serios si cele 4 examene in 4 zile. Deci destul de mult de invatat.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

3 thoughts on “Dupa ceva ce merge prost, ceva merge bine, intr-un final

  1. Oferta web design says:

    Cred ca te simti foarte bine sa poti povesti despre toate evenimentele astea: si ninsoare, si scoala, si sesiune.

    E frumos in studentie. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *