Dureri dentare – mai bine le rezolvi mai repede

Înainte de orice, e bine să vă menționez că scriu acest articol sub acțiunea unui ketonal forte ca să mă scape de durerea de măsele.

Pentru că și eu, ca multă lume, tinde să lălăie o grămadă, pentru că inițial durerea nu e foarte puternica și zici că mai poti aștepta.

Până cand deodată muști liniștit dintr-un kaki și durerea e insuportabila (case and study). A trebuit să conduc vreo jumătate de oră până să îmi dau seama că de data asta nu va trece atât de repede. Așa că la prima farmacie pe care am găsit-o am băgat rapid un ketonal.

Din păcate, și-a facut efectul abia dupa vreo 45 de minute, deci încă o tură de durere. Funny as hell.

Cert e că în următoarea perioadă trebuie să trec pe la un cabinet stomatologic Timisoara și să îmi rezolv problema cu măseaua / masele pe care le am.

Am tot amânat multă vreme aceste probleme, pe lângă altele care trebuie rezolvate. Am mai scris și în alte articole că dinții mei nu sunt cei mai perfecți, dar sunt funcționali.

Singura zonă cu probleme e cea în care a trebuit să dau remove la un molar, iar acolo e o zona cu gaură. M-am gândit multă vreme dacă să îmi fac sau nu un implant dentar. Nu tot timpul m-a oprit prețul, cât timpul necesar pentru a finaliza toată operațiunea.

Probabil că în 2019 vor urma mai multe operațiuni pentru a îmi pune dantura în ordine. Și sfatul meu e să vă planificați măcar două vizite la stomatolog în anul care vine. Măcar un detartraj, dar în cadrul vizitei e posibil să se mai descopere mici puncte care trebuie rezolvate. Mai bine înainte, să nu se extindă și să fie mai dureroase.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *