E doar o stare generala

Din moment ce nu am conexiune la net nici in acest moment la Iullius Mall (acu serios, cate zile din luna functioneaza conexiunea asta ?) din Timisoara m-am decis sa ma apuc sa mai scriu ceva articole aiurea in Blogdesk si sa le salvez pentru o viitoare postare.

Titlul (E doar o stare generala) vine din piesa “Plictiseala” a lui Guess Who si reprezinta starea de spirit din acest moment. E 19:30 si in acest moment fara o conexiune macar usoara la net nici nu ma pot gandi sa fac altceva decat sa scriu articole. De sortat trebuie sa imi sortez mii de poze, dar asta trebuie sa o fac intr-o zi in care am al naibii de mult chef pentru asta.

Intre timp mi-am adus aminte ca ar fi bine sa imi reincarc un vechi numar de cosmote si sa imi pun netul pe el (e ceva optiune cu 3,71 euro pe luna, trafic nelimitat, dar viteze destul de mici, vorba vine, pentru oras – 300 kb/s e o viteza acceptabila, nu fac raliuri). De vorbit eu nu prea vorbesc, dar mi-ar prinde bine optiunea respectiva de net pentru momentele fara conexiune la net, ca de exemplu acum.

Un alt lucru pe care l-am reusit a fost deblocarea tastelor de la telefonul 5300 Express Music (avea ceva problema la taste) si acum, chiar daca se mai blocheaza, am o idee vaga despre felul in care as putea sa il deblochez.

Un alt lucru interesant, poate, este ca mi-am vandut Nokia E61i. L-am dat la cineva care probabil se bucura de el la fel cum m-am bucurat si eu acum un an si 3 luni. Mi-a parut rau sa il dau pentru ca facea poze foarte faine din punct de vedere calitativ, chiar daca erau doar de 1600 X 1200. Saracul telefon a fost facut rasnita, statie radio, buldozer sau cine stie ce alte denumiri de unii amici si colegi, dar cu toate “declaratiile lor”, un singur lucru e de retinut: a fost un telefon care si-a facut treaba cu varf si indesat si mi-a parut rau sa il dau, dar deja adunasem vreo 4 telefoane. De unul am reusit sa scap, daca mai scap de inca unul sunt si mai ok ­čÖé

Si pentru a ajunge la 2000 de caractere, mai spun un singur lucru: luati naibii florile alea de tot atarna sus la Foodcourt, m-am saturat de ele.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *