E frig bre!

Foarte pe scurt, pentru ca urmeaza un nou drum lung prin tara. In noaptea asta s-au anuntat temperaturi de pana la -26 de grade. In Miercurea Ciuc. E bine ca nu ajung pe acolo. Dar ajung la Brasov si Sfantu Gheorghe, unde o sa fie frig ca dracu. Bine macar ca nu am probleme mari cu frigul. Dar si asa, undeva la -21 de grade o sa fie. Si o sa se simta.

Mai rau o sa fie pe Oituz si mai departe intre Bacau si Suceava. Desi e drum european si s-a anuntat ca a fost curatat, drumurile din apropierea lui sunt in mare blocate. Ceea ce ma face sa cred ca nici drumul asta nu o sa fie foarte bun. Mai ales ca o sa fie ger. Si drumul o sa se transforme intr-un patinoar.

In fine, nu vom risca daca simtim ca drumul nu ne permite. Speram totusi sa ne permita.

Pana atunci, strazile din Timisoara abia daca sunt circulabile de azi. Iarna, pe strazile “dezapeziste de nota 8,5” de catre oamenii din administratia Robu, se circula greu. Dupa ziua de marti, cand a nins teribil prin toata tara, ma asteptam ca miercuri sa curete strazile profesionist si in timp util. Miercuri seara abia daca puteai circula prin Timisoara pe unele strazi mari. Torontalului era destul de murdar, in schimb Aradului si Sagului erau relativ ok. Pe stradutele laterale in schimb era dezastru, foarte greu se iesea. Intr-o straduta aflata langa strada Ana Ipatescu, langa linia de tramvai, ramasesera ceva autoturisme blocate. Am si ajutat pe cineva sa iasa de pe linie, dar situatia respectiva nu trebuia sa aiba loc.

In fine. La noapte pornim la drum si pe drum vom fi toata noaptea. Urati-ne drumuri bune! ­čÖé

 

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *