E greu sa observi obiectiv un joc de fotbal….

… mai ales daca esti roman. Si asta s-a vazut in multe meciuri ale echipelor romanesti, nu doar in meciul din aceasta seara al Romaniei.

Raman la parerea ca noi am jucat bine. Doar ca si Olanda a jucat bine, iar Olanda e pe locul 6 mondial, iar noi pe 45. Si diferenta aia s-a vazut. Cu toate ca arbitrul a gresit (reluarile au aratat ca a gresit), nu cred ca am fi scos puncte cu olandezii azi. Chiar daca ar fi fost doar 2-1 in ultimele 20 de minute, Olanda ar fi fost pe noi si ne-ar mai fi dat minim un gol.

Asta este, nu i-am prins pe olandezi sa joace slabi si ne-am luat-o. Asa cum si-au luat-o si ungurii, turcii si … in fine, Andorra. Ramanem sa ne concentram pe meciurile cu Ungaria si Turcia, pentru ca se pare ca acestea sunt adversarele de nivelul nostru din grupa asta. Le batem, mergem la baraj sau in cel mai bun caz ne calificam direct. Avem si sansa asta, dar trebuie sa mai avansam putin.

Trecem de la nivelul “bun” la “foarte bun”….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *