E si maine o zi…

Devine o chestie enervanta, asa ca trebuie sa o zic. De fiecare data cand mi-am programat eu ceva intr-o anumita perioada, trebuiau sa vina cel putin 2 probleme in plus. In cazul de fata m-am ocupat foarte mult de fmbuff, dar m-am trezit ca mai am si alte probleme ( exceptand lucrul ). Si de fiecare data erau chestii care nu puteau fi amanate.

Imi tot propusesem sa fac niste facepackuri, kituri, logouri pentru a le pune pe site, dar cu toate treburile astea la gramada mi-am zis ca e si maine o zi pentru a le face. Si au tot trecut zilele si nu am apucat sa le fac. Pana aseara cand am reusit sa termin primul facepack cut-out, cel al lui Otopeni. Si acolo surpriza: doar vreo 15 din cei 30 de jucatori mai erau in lot. Apucate si cauta alte poze, modificale incat sa fie bune….. iarasi mult de lucru.

Am tot lucrat la ele pana cand pe la 2 am adormit cu laptopul pe pat. Urasc sa fie prea multe la gramada, prefer sa le am structurate mai putine in fiecare zi, decat sa stau 5 zile la rand si sa lucrez 16 ore la ele.

So, e cineva talentat sa faca ceva facepackuri pentru fmbuff ? Ar fi un ajutor imens. Daca nu, e si maine o zi…..

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “E si maine o zi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *