E timpul…

… sa mai scriu ceva.

Am intrat in noul an, a trecut deja o saptamana si nu am mai debitat de mult pe blogul asta. M-am ocupat foarte mult de proiectele pe care le am, pentru a mai avansa putin. Se fac progrese, dar trebuie ceva timp.

Iar timpul necesar pentru acele progrese il mai culeg din diverse activitati. Cum ar fi scrisul pe blog. Dar lucrurile se vor schimba.

Se vor schimba pentru ca voi calatorii foarte mult prin tara. Nu ca nu as fi calatorit pana acum prin tara, dar ca nu m-am obosit sa fac prea multe poze (tocmai din cauza oboselii). Dar in lunile urmatoare vor fi ceva poze puse pe blog, pus cateva recomandari de pe Harta Turistului si siteul nou de Statiuni balneare si montane pe care il pregatesc la maxim in perioada asta.

Pana atunci, va las cu cateva poze facute de pe drumuri in 2012, dar pastrate doar pe facebook. Pana acum.

Padurea Magura – se taiau copaci, blocau traficul in ambele directii. La 9 dimineata. In plin trafic

Ceata pe centura Brasovului – ceata ne-a omorat toamna asta. 90 % din drumurile facute au fost pe ceata.

Ceata in Bucovina – din nou ceata. Dupa cum am zis, toamna asta ne-a omorat…

Bucovina – spre Vatra Dornei, aproape sa urcam Mestecanisul

Drumuri alunecoase prin Alba – cand au inceput ninsorile urat de tot in decembrie, am fost tot pe drum. Din Cluj pana la Timisoara s-a mers extrem de greu, drumurile au fost extrem de rele. Cred ca am facut 8 ore de la Cluj la Timisoara.

Geruri prin Covasna – Dupa perioada plina de ninsori, a urmat un ger napraznic. Cel putin la TV. Pentru ca eu am iesit in tricou la -22 de grade in Covasna si nu se simtea atat de rau. Si nu am fost singurul care am zis asta…

In drum spre Targu Secuiesc – era frig ca naiba, dar senin. Iar cand e senin si foarte frig, sunt niste peisaje foarte faine..

Onesti – atmosfera de iarna – din pacate, cu toata frumusetea muntilor, bacauanii au niste drumuri jalnice. Iar dupa ce s-au topit majoritatea zapezilor, au devenit mult, mult mai rele. Asa ca dragi oficiali bacauani, faceti ceva si refaceti drumurile de prin judet, ca va luati carne de nu e adevarat.

Pana la urma, anul s-a incheiat cu ceata (cum altfel ? ) si cu focuri de artificii in Timisoara. Am fost si eu pe acolo si, binenteles, am facut ceva poze.

Iar intre ani, am incins o partida de fussball. Ca asa-i frumos!

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “E timpul…

  1. Pingback: Cum sa combini portabilitatea cu utilitatea intr-un dispozitiv | J Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *