Echitatia si brusca ei ascensiune

De vreo cateva luni incoace tot vad la stirile pro tv (specific la ei) o gramada de reportaje legate de echitatie. Despre cum oamenii incep din ce in ce mai mult sa incerce sa calareasca. Cai, nu altceva. Si o vad asta constant deja. Subtil, dar constant. Nu ma uit eu foarte des la TV, dar si cand ma uit, vad o stire de genul.

Nu stiu daca brusc calaritul a devenit o pasiune a romanilor. Ma indoiesc totusi, tinand cont de costurile implicate in calarie. Un cal bun e destul de scump, la fel si lectile autorizate.

Probabil ca cineva a sponsorizat reportajele respective si a cautat sa atraga vizual oamenii la calarie. Am vazut ca au inceput si altii sa dea reclame pentru centrele lor de echitatie.

As vrea sa stiu parerile celor care merg la calarie. Cum e, cat costa, cum va simtiti in acele momente ? Lasati un comentariu mai jos, poate deslusim de ce romanilor le place calaria.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *