Electronice mici pentru preparare mai rapida

Am facut mutarea de la Bucuresti acum vreo doua luni, dar dupa ce am carat toate lucrurile pe care le-am avut de acolo inapoi spre Timisoara, mi-am dat seama ca in decursul a doi ani de zile mi-am luat o multime de electronice si de lucruri utile in bucatarie.

Intentia initiala a fost sa nu imi iau prea multe lucruri, pentru ca cine stie cat timp o sa stau pe acolo. Motiv pentru care am si ezitat foarte mult timp sa imi iau o masina de spalat noua, pentru ca pretul acesteia era destul de mare. Dar nu am ezitat la fel de tare atunci cand a fost momentul sa imi iau ceva pentru stoarcere. Am luat un fel de roboto-storcator-tocator-blender, un fel de struto-camila utila pentru casa.

Era util in special ca storcator, pentru ca ala era scopul initial, dupa cum puteti vedea in poza de mai jos:

suc

Am descoperit insa in timp ca functia de blender a aparatului meu era la fel de utila, permitand sa amestec diverse cantitati de fructe si frisca pentru o salata de fructe de exceptie. Da, am avut o perioada in care am vrut sa mananc foarte mult natural, perioada care a trecut destul de repede, in special pentru ca o astfel de dieta are si altfel de efecte pe langa cele pe care le doresti. E bine sa mananci combinat, sa nu exagerezi cu dulciurile si nici cu grasimile, pentru cei care sunt interesati de un sfat.

Revenind la aparat, avea si un tocator, care insa nu functiona fabulos, din pacate, iar pe langa asta legumele se taiau destul de greu. Am vazut tocatoare destul de faine, precum cel de aici, dar n-am facut niciodata pasul acela pentru a il cumpara. Poate daca voi aveti nevoie, il puteti face, pentru ca e un tocator de calitate.

In timp am mai cumparat si alte electronice mici precum un mixer, un fierbator sau un tocator manual care nu a tocat mai nimic, fiind in mare inutil (era ieftin, il luasem cu 14 lei). Asa ca pentru cei care vor materiale de calitate: informati-va din timp si alegeti ceva de calitate in functie de ceea ce doriti sa faceti.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *