Eurovisionul, o mare adunatura

Vorbesc in prisma faptelor recente. Se stie ca Elena Gheorghe va merge anul asta la Eurovision la Moscova.  Nu am nimic cu calificarile pentru eurovision, dar concursul in sine…

In 2007 a castigat Serbia. A fost o piesa care nu mi s-a parut chiar reusita. Nu am fost singurul, au mai fost muulte persoane de pe diverse forumuri care au contestat aceasta idee. La Eurovision, dupa cum se stie, se merge dupa votul publicului. SI unde publicul e mai numeros si pune mana pe telefoane, voteaza. Asa a castigat Serbia in 2007 si Rusia in 2008. Asa zisele motive geo-politice ( dupa cum scrie si in adevarul ) au determinat castigatoarele anii trecuti.

Acum va fi 50 % decizia publicului si 50 % decizia juriului. Putin mai bine, sper ca de data asta sa iasa o melodie cu adevarat buna.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Eurovisionul, o mare adunatura

  1. Dianora says:

    Sunt dezamagita de noi. Melodiile noastre ca de obicei nu exceleaza prin nimic. Din ce am vazut pe youtube, cele 3 melodii bulgaresti care se bat pt 1 loc au mult mai multe sanse la un loc fruntas… fata din balcani.. nu e cine stie ce. Nici nu stiu de ce ma mai complic sa ma interesez cine pleaca.. pentru ca sunt convinsa ca nu va fi mare chestie. Nu din partea noastra. Apogeul a fost Sistem.. de atunci mergem doar in jos

  2. Oferta web design says:

    Pe mine ma amuza un pic Fata din Balcani. Suna putin atipic. “Uite-o si pe aia din Balcani”. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *