Fahrenheit: The Indigo Prophecy

Fahrenheit a fost un joc care l-am inceput mai mult de plictiseala, pentru ca rutina zilnica ma omoara si simteam nevoia unei schimbari. Si a venit.

Fahreneheit e tipul de joc care imi place mie extrem de mult. Multe necunoscute, atmosfera de iarna, New York, multa actiune si o poveste destul de buna. Extrem de buna chiar.

Poti sa joci cu vreo 3-4 personaje pe parcursul jocului, sa intri putin in viata lor si sa vezi cum se deruleaza actiunea. E interesant sistemul inventat pentru urcarea de garduri, dar si pentru diversele faze de actiune. Sistemul cu 8 butoane care trebuie sa le controlezi pentru a face totul cum trebuie. Adica asta:

fahreneheit control

poza de pe misterbuttonmash.wordpress.com

Stiu ca este peste tot pe net despre joc, dar nu o sa stric misterul jocului. Il face mult mai interesant daca e jucat de cineva, asa ca nu spun povestea.

Totusi, spoiler alert. Unul din personajele principale are puteri supranaturale… dupa cum se poate vedea in aceasta faza:

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *