Fan Pufulete

Imi plac pufuletii sarati. Nu e un secret in familia mea, ai mei sunt obisnuiti cand vin acasa cu cate vreo 2-3 pungi de 100 g de pufuleti din discount market. Acolo sunt 1,12 lei. Si mno, se mai apuca si ei sa deguste din tampenile pe care le aduc eu, desi tot timpul imi recomanda sa nu mai cumpar tampenile de genul….

Fiind in Ghilad si in lipsa de paine, am dat o fuga pana la un magazin din apropiere sa iau o paine. Spre surprinderea mea, am dat si de pufuleti la 0,95 lei. Pufuletii Nica sunt buni, mai ales ca mai am vreo 2 ore de stat la calculator facand diverse chestii. In timp ce am scris postul acesta jumate de punga de pufuleti a fost consumata ­čÖé

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Fan Pufulete

  1. Dora says:

    Si eu facusem o pasiune pentru pufuleti intr-o perioada. Ca de altfel si jumatate din colegii mei de la lucru. Tin minte ca erau zile in care tot biroul era plin de pungi de pufuleti (fiecare avea langa calculator cel putin 2 pungi). :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *