Faruri H7 pentru drumuri in Romania

Nu stiu cat de timp petreceti voi pe drumuri prin Romania, dar eu va pot zice cu siguranta ca petrec un pic cam prea mult timp pe drumurile din Romania. Traversez tara de la un capat la altul, iar in acest proces trec printr-o multime de zone si drumuri interesante. Din nefericire, interesante doar pana la un anumit punct, pentru ca de anumite drumuri nici nu vrei sa te atingi, datorita denivelarilor si gropilor din asfalt. Din nefericire, acele drumuri cauzeaza diverse probleme la masina. Incepand cu probleme legate de bucse, capete de bara, suspensii si rulmenti pana la cele mai simple, dar cele mai evidente: becurile arse. Am schimbat la becuri in ultimul an de m-am plictisit. Mi-am facut un stoc de becuri h7 pentru far de la Autohut ca sa le am la dispozitie in cazul in care imi pica vreun bec.

Si pana acum vreun an, imi picau destul de des. Nu stateam sa ma uit la tipul de bec pe care il puneam in loc, doar ma duceam la cineva care putea sa bage mana si sa imi schimbe becul masinii si cam asta era tot. Dar vazand ca mi se tot ard in mod constant, am zis ca nu o sa cheltui doar 10 lei pe un bec, ci voi investi ceva mai mult. Asa ca mi-am luat becuri Philips din gama medie (nu cele care te orbesc, ci doar cele care au cu 30 % mai multa lumina decat in mod obisnuit), care dupa un an de zile de mers inca ma tin destul de bine.

In timp am schimbat toate becurile pe Philips-uri de genul, incepand de la becurile de pozitie pana la becurile de faza mare. Si face diferenta treaba asta, mai ales cand mergi constant pe timp de noapte, n-ai cum sa scapi de problema asta decat cu niste becuri de calitate.

Eu personal prefer becurile de la Philips, dar asta nu inseamna ca nu sunt si alte becuri bune pe piata. Daca aveti ceva mai multi bani de investit in masina, va puteti arunca si la niste Osramuri, care din nou sunt becuri de foarte buna calitate, doar ca usor mai scumpe.

Chiar si producatori ca Bosch sau Valeo au becuri de top, care sunt ceva mai scumpe si mai bune. Totul depinde de cum vreti sa aveti luminile pe masina. Un bec H7 bun va scuteste de o gramada de inlocuiri de facut.

Bine, acum daca ii dati una intr-o groapa asa mai strasnic, s-ar putea sa se duca oricum din cauza socului, indiferent cat de bun e becul.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *