Fier de calcat mobil

In cazul in care ti-ai dorit vreodata sa pleci la drum lung si sa iti poti calca hainele rapid, fara sa fie necesar sa mai mergi la hotel, sa cauti pe cineva care te poate indruma spre o spalatorie sau vreo locatie unde sa mai platesti niste bani ca sa ai toate hainele impecabile, ei bine, astazi e ziua ta norocoasa, pentru ca cei de la Philips vin in ajutorul tuturor barbatilor / femeilor care vor sa aiba mereu hainele drepte si impecabile, dar care nu prea suporta sa care un fier de calcat de mari dimensiuni dupa ei prin toata tara sau chiar in calatorii in afara tarii, unde e nitel mai greu de transportat. Desi, daca ai calatorii de afaceri de facut in afara tarii, presupunem ca nu te deranjeaza sa lasi camasi la spalatorii profesionale pentru a le face impecabile.

Si cu aceasta introducere extreme de scurta, va prezint fierul de calcat de voiaj. Mai mic, compact si usor de transportat chiar si intr-un rucsac, iti va face viata mai usoara atunci cand ai nevoie sa iti calci camasa sau sacoul rapid. Mai ales in situatia, ipotetica de altfel, in care ai intarziat dimineata la o intalnire si trebuie sa ajungi rapid la aceasta, dar hainele tale sunt super sifonate in dulap.

Ei bine, asta e una din situatiile in care poti sa scoti si sa incalzesti foarte repede fierul de incarcat pentru a iti face camasa cat mai dreapta si pentru a fi o persoana prezentabila la acea intalnire.

Personal, nici nu stiam ca exista si fier de calcat mobil, de dimensiuni mai mici, care poti sa il iei lejer la drum fara sa te deranjeze. Iar acum ca am aflat asta, astept personal si un fier de calcat care sa se poata incarca la priza auto. Asta ar fi cu adevarat revolutionar.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *