Filme de Oscar… la Cinema (P)

Probabil că până acum știți și voi că filmul “Parasite” a luat premiul Oscar pentru cel mai bun film. Primul film care nu este în engleză care ia premiul pentru cel mai bun film.

Și probabil ești printre cei 60 % din oameni care nu l-au văzut până acum. Pentru că aproape nimeni nu a știut de el, exceptând oamenii care chiar s-au interesat de premiile Oscar.

Dar dacă vrei să îl vezi și nu ai o idee pe unde dai de el, îți zic doar că până pe 16 Februarie ai ocazia să îl vezi la Cinema City (fie că ești din Timișoara, Cluj sau Iași).

Iar dacă vrei să vezi și alte filme care au fost nominalizate sau chiar au câștigat un premiu Oscar anul acesta, ei bine, o bună parte din ele vor rula în această perioadă la Cinema City, iar dacă vrei să îți iei bilete pentru mai multe filme, vei primi o reducere la prețul per bilet cumpărat.

Ce filme mai poți să vezi ? Ei bine…..

  1. Joker – A avut laude cu duiumul, toată lumea a zis că Joaquin Phoenix trebuie să ia un Oscar. Și asa s-a întâmplat
  2. Once upon a time….. in Hollywood – cel de-al nouălea film a lui Tarantino, neînteles de mulți oameni, dar care a avut un Oscar pentru rolul secundar făcut de Brad Pitt.
  3. Little Women
  4. Bombshell
  5. Knives Out

Sunt surprins că nu e și 1917 pe lista asta, dar filmul oricum rulează în Cinema și acum, deci încă îl puteți vedea.

Aveți o grămadă de filme interesante de văzut, așa că dacă nu aveați un plan stabilit pe următoarele zile, aveți aici ceva filme interesante de văzut.

PS: Dacă sunteți cu copii, pe 15 si 16 Februarie, începând cu ora 11:00, aveti desene animate noi de la Disney Junior, mai precis: „Mickey Mouse: Aventuri încurcate”, „Prietenii cățeluși” și „Vampirina”. Toate in exclusivitate.

PPS: Dintre filmele de Oscar, care le-ați văzut ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *