Filmele de J…. Duminica #6

Ar fi trebuit sa fie filmele de joi, dar cum joia nu mai e de mult o zi libera, incerc sa vad duminica cate 1-2 filme, sa mai ies din monotonia zilnica. Nu ma uit eu foarte mult la TV, dar consum destul de mult continut de pe youtube. Iar acum cu Netflix pot sa vad o gramada de filme fara sa fie nevoie sa le descarc sau sa le caut prin magazine. Iar cum Netflix e accesibil pe o multime de platforma, mi-am dat ieri drumul pe laptop la 3 filme. Toate genul Romance, pentru ca asa s-a nimerit.

  1. Knocked up – una din comediile clasice cu Seth Rogen, in care se fumeaza iarba la greu si apar in mare aceeasi actori: Seth Rogen, Jay Baruchel, Jonah Hill, Martin Starr, Jason Segel si Craig Robinson. Pe langa acestia, aparitii placute ochiului ca Katherine Heigl si Leslie Mann. E o comedie usoara, de weekend, fara un joc actoricesc spectaculos. E pentru o dupa amiaza de duminica, numai buna pentru facut copii….. yeah.
  2. Love Actually – e un film care l-am mai vazut, dar de care aveam chef si aseara, asa ca i-am dat play. E genul de film de pus in preajma Craciunului, cu o gramada de dragoste, emotie si chestii de alea care iti dau fluturi in stomac, aparent. Actori de buna calitate, in mare parte, foarte ok…. pentru seara de Craciun.
  3. He’s just not that into you – o gramada de actori buni stransi intr-un singur film. Bunicel, desi la un moment dat nu stiam care e relatia oamenilor din film, iar la final se parea ca toti au o legatura unii cu altii. O gramada de actrite faine de vazut, multe in ipostaze… placute, sa le zicem. Pe scurt, o lista: Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Natasha Leggerom, Busy Philipps si Drew Barrymore. Deci aveti ce vedea.

Cat despre note, nu o sa dau. Toate sunt filme in genul Romance / Drama, deci sunt un pic cam prea siropoase.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *