Filmele de Joi #3

Seria asta de filme de joi o sa consiste doar in doua filme, urmarite recent intr-o noapte. Surprinzator sau nu, nu au aparut foarte multe filme despre care sa vorbesc, motiv pentru care o sa fie un articol scurt.

Tommorowland e unul din filmele acelea care vin cu un subiect usor inovator, dar putin copilaresc. Dupa cum sunt si personajele principale din acest film. Mi-a placut ideea initiala a filmului, aceea de a crea o lume paralela cu noastra, in care toate mintile agere, visatoare si luminate sa creeze si stiinta sa avanseze, fara bariere politice si birocratice.

N-am inteles ce e cu robotii aceia si de ce amar zambeau …. erau destul de creepy. Nu dau mult prea multe spoilere, va las sa vedeti pana la capat care e ideea de baza a filmului. Si da, cumva se leaga si de situatia actuala din lume (incalzirea globala, razboaie, religii etc).

Nota film: 8

The Wedding Ringer – e genul de comedie de aia semidraguta, americana, cu multe lucruri duse la extrem, inclusiv premisa si relatia dintre tipul care are nevoie de cavaleri de onoare si tipa (jucata de Kaylee Cuoco, din The Big Bang Theory). Are suficiente momente amuzante totusi incat sa iti pierzi o seara cu ea, asa, de relaxare.

Nota finala: 6.5

Ambele filme merg asa de o seara lejera din timpul saptamanii.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *