Filmele de Joi #4

Saptamana asta revin cu inca doua filme, titluri ceva mai cunoscute pentru cineasti. In primul rand, Avengers: Age of Ultron, un film care inca are un rating destul de bun pe IMDB, care aduce din nou eroii laolalta impotriva raului. Ce a fost de acest film ? Ei bine…

Avengers: Age of Ultron e unul din filmele care aparent isi cauta idei sa se mai mentina in viata. Au reusit cumva sa faca asta, indepartand 4 din eroii cunoscuti aducand altii pentru viitorul film (yea, spoiler alert). Inceputul filmului in gaseste pe “avengeri” in cautarea unui evil mastermind in “Sokovia” (pentru ca nu puteau zice Slovacia, chiar daca in segmentul de pe harta se vedea clar regiunea), pe care il gasesc, recupereaza sceptrul lui Loki dar si descopera 2 noi persoane care au puteri de exceptie: Quicksilver si Scarlet Witch. Mai vine si Vision, care este o intruchiare a celei de-a patra pietre…. importante. Din pacate nu am urmarit toate filmele din zona Marvel ca sa stiu precis despre ce este vorba.

Sceptrul lui Loki nu pare a fi ceea ce credem noi, iar in urma unei programari interesante, il lanseaza pe Ultron, salvatorul omenirii…. prin uciderea acesteia. Urmeaza o multime de momente interesante cu bataie, cladiri si orase distruse si alte lucruri interesante.

Finalul e din nou unul semi-fericit, dar o sa va las pe voi sa il descoperiti. In total filmul e ok de vazut asa intr-o seara, nici nu cred ca se asteptau sa fie o capodopera.

Nota: 7.5

Cel de-al doilea film pe care abia ce am reusit sa il urmaresc a fost Ted 2, o comedie marca Seth McFarlane, deci umorul tampite si fazele la care te uiti in acelasi timp cu scarba dar si cu uimire sunt la ordinea zilei. Ah, si evident, un moment muzical la inceputul filmului.

Povestea pe scurt, Ted se hotareste alaturi de prietena lui sa faca un copil, dar din cauza acestei situatii (care implica si o adoptie), se starneste o adevarata revolutie cum ca Ted nu este o persoana si nu are dreptul la absolut nimic (ziceam ceva de logica ?).

Oricum, pana la urma se dovedeste ca Ted e proprietate, iar cineva vrea sa profite de pe urma asta, urmeaza niste evenimente la Comic-Con, o gramada de faze stupido-amuzante, care te fac sa razi si sa iti dai singur o palma cand le vezi. The Old McFarlane style.

Daca vrei sa razi si esti familiarizat cu Family Guy, cu siguranta e unul din filmele care iti vor placea si vei rade bine de tot. Daca nu…. ei bine, depinde de tipul de umor cu care esti familiarizat.

Nota: 8

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *