Filmele de Joi #5

O noua serie de filme a fost vizionata si pentru voi prezentata. Da, am avut din nou timp sa urmaresc niste filme, asa ca arunc pe aici doua trei pareri personale despre acestea.

Bridal Wave – Se vrea o comedie romantica, cu actori care arata bine, chiar daca sunt trecuti de o anumita varsta (lucru ironizat chiar si in interiorul filmului), in care mireasa isi da seama ca nu il iubeste asa de mult pe mire dupa ce se intalnesc cu un alt tip pe o insula. The classic “i don’t know if I love him” romance movie. Asa usor de seara merge.

Nota: 7

Knock Knock – Un film cu Keanu Reeves (n-am mai vazut de mult pe Keanu intr-un film), intr-o scena in care e dat ca un familist si supus la diverse perversiuni de doua tipe mai tinere si cam nebune. Filmul e usor dubios, din cateva motive, dar scena de pe la minutul 30 cu tipele din baie isi merita downloadul de pe magazinul virtual. In rest, dupa scena respectiva tot ce se intampla e sa il chinui pe tipul jucat de Keanu pana la final. And that’s kind of it. Nu e un film spectaculos, cu exceptia a cateva secvente, mi se pare ca l-au lungit un pic aiurea.

Nota: 6

Paper Towns – inspirat evident de cartea scrisa de John Green, Paper Towns e pana la urma un film destul de reusit. Chiar daca povestea nu e una spectaculoasa si actorii sunt toti “adolescenti”, filmul e decent, bine filmat si cu cateva secvente destul de bine. Ca si Bridal Wave, intra in categoria de film usor de seara.

Nota: 7

And drumroll please…..

THE Martian – Da, am reusit sa vad acest film, unul din cele mai discutate filme americane ale inceputului de Octombrie. Si da, pe buna dreptate e discutat, e vorba despre cum ar reusi oamenii sa supravietuiasca pe marte si sa creasca hrana si alte lucruri de genul. Din nou America cheltui o gramada de bani sa il aduca pe Matt Damon acasa (google it if you don’t know what I mean), dar e un film in care avem o multime de actori de calibru, pe langa Damon mai sunt si Jeff Daniels, Kate Mara, Michael Pena, Kristen Wiig, Chiwetel Ejifor, Sean Bean (spoiler alert: nu moare la final) sau Benedict Wong.

Nume mari, scenariu bun, idee de exceptie dupa o carte buna scrisa de Andy Weir + cateva glume bune despre muzica disco.

Isi merita pe deplina nota 9 pe care o acord filmului.

Cam atat.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *