Filmele de Joi #7

Trei filme, pe scurt.

Suicide Squad – un film care ar fi trebuit sa fie blockbusterul verii, dar multi spun ca a fost un esec, cu o poveste slaba. Din fericire, are ceva mai ok actiunea, chiar daca povestea n-a fost cine stie ce. Batalia finala a fost destul de ok, la fel si ultima faza cu Jokerul. Ah, si soundtrackurile au fost destul de reusite. Heathers si Sucker for Pain sunt melodii care au mers pe repeat zile intregi.

Nota: 7/10

The Accountant – Ben Affleck intr-un rol in care rupe tot ? Asta a fost o noutate. Desi rolul de contabil nu il prinde de nici o culoare, ca si “action man” a fost destul de ok. Povestea a fost un picut fortata, dar merge.

Nota: 8/10

The Magnificent Seven – O reeditare dupa un western facut un anii ’60. Si a fost destul de reusita, cu roluri convingatoare facute de Denzel Washington si Chris Pratt. Pe Peter Sarsgaard il prinde bine rolul de bad guy, iar finalul e cumva asteptat. Cumva

Nota: 8.5/10

In curand o sa vin si cu un review la Rogue One: A Star Wars Story. Chiar daca oficial apare peste 2 zile, am avut ocazia sa il vad nitel mai repede la Cinema City…. si nu am ratat-o. Dar asta intr-un articol viitor.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *