Football Manager 2010 – Nafta (Slovenia)

Am avut jocul in mana de vreo cateva zile dar pana aseara nu am apucat sa il testez la potentialul lui real. Cert e ca are multe modificari fata de fm 2009, multe in bine. Si pentru ca nu imi place sa joc in campionate mari, am decis sa bag ceva gaming printr-un campionat obscur ca…………… Slovenia.

Poate ca in Slovenia ati auzit de Maribor, Gorica si Koper, echipe care au mai aparut prin presa din Europa, unele din echipe fiind cunoscute pentru performantele lor in Europa, altele pentru patroni (Koper, cu Moggi). Insa de Nafta nu cred ca a auzit careva. Mai ales ca este a 9 a favorita la titlu. Adica mai are putin si retrogradeaza…

Asta daca nu sunt eu la carma ei. In amicale am obtinut niste rezultate incurajatoare si in plus mi-am adus ceva jucatori buni si mi-am obisnuit jucatorii pe un 4-1-2-2-1. In amicale am batut de 2 ori cu 2-0 si am reusit 2 egaluri cu Sparta Praga (1-1) si Unirea Urziceni (0-0). Incepe campionatul imediat si singurul meci de care ma tem cu adevarat e cel cu Maribor Branik, o echipa care are un lot extraordinar pentru campionatul sloven. Nu intentionez sa ma bat la titlu din primul sezon, pentru ca inca nu am jucatorii pe care mii doresc si in plus cetatenia se ia aici in 10 ani, exagerat de mult.

Mai am un amical cu echipa feeder, din nefericire nu ii mai stiu numele. Dupa acela, incepe adevarata distractie. Primul meci, la campionii de acum 2 ani, Domzale.

Un print screen cu echipa:

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *