Football Manager 2013 Beta – impresii

Mi-au placut tot timpul jocurile din seria football manager. De fapt si prima mea postare se leaga de football manager. Cert e ca am prins pasiunea asta de acum zece ani si m-a mai lasat. Anul acesta am facut o precomanda la joc si am avut ocazia sa joc varianta beta, care in esenta este ca si jocul, doar ca nu poti juca online. Dupa 2 noiembrie 2012 asta va fi posibil.

Pana atunci insa, testam noile moduri din manager: challege si classic mode. Moduri realizate pentru cei care nu prea au timp sa joace football manager si nu vor sa se complice, ci doar sa joace meciurile si sa se bucure de joc. Despre aceste moduri voi face un review separat cu prima ocazie.

E diferit skinul fata de FM 2012, cu unele chestii bune, dar si cu unele chestii ciudate. Iti ia vreo jumatate de ora pana sa te obisnuiesti cu toate setarile de la mama lui, dar cand te prinzi, jocul devine interactiv.

Momentam am inceput un challenge cu ACS Poli si am debutat cu o victorie si un joc normal cu Everton, de test. Sa vad ce echipa au si cum ma pot descurca. Testez tactici si antrenamente noi si vad cei mai buni jucatori din joc pentru echipe mari, dar si pentru echipe mici. In aceste doua saptamani voi testa foarte mult jocul. Voi posta aici si pe FMBuff diferite screenshoturi ale unor jucatori in Football Manager 2013.

Pana atunci va las cu doua screenshoturi si cu un trei linkuri de download:
– pentru cei nostalgici de huge database – huge database FM 2013
– logouri pentru echipele din Lituania – Lithuania logos FM 2013

hulk fm 2013

falcao fm 2013

ekranas players fm 2013

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *