Football Manager – The Series – CM 2002-2003

Jocul care m-a impresionat pe mine cel mai mult dintre toate jocurile existente pe piata a fost football manager. De fapt championship manager 4, sau 2002-2003. Totul a inceput cand cineva mi-a adus pentru prima data jocul. Habar nu aveam ce era, nu stiam ce inseamna chestiile alea pe acolo, dar fiind pasionat de fotbal am reusit intr-o saptamana sa deslusesc ce inseamna fiecare in parte. Tin minte ca primul joc jucat a fost un joc cu fratemio in 2. El a preluat pe Bayern, eu pe Leverkusen. Dupa prima jumatate de sezon m-au dat afara de la leverkusen, reusind sa preiau pana la urma pe HSV pe care i-am salvat de la retrogradare. Si fratemio a castigat in ultima etapa campionatul.

Al doilea sezon a fost partial jucat, insa si eu si fratemio ne descurcam destul de bine, fiind pe locurile fruntase, insa a trebuit sa abandonam. Motivul? A aparut CM 2003-2004.

Inainte eu am mai reusit sa joc un sezon cu Hajduk Split. Campionat dificil, jucatori ciudati, infrangeri cu echipe din Malta…m-am lasat.

Oricum, fiind primul joc in format 2D despre fotbal, tu fiind managerul, acesta m-a captivat. Desi avea bug-uri o garla (experienta in online era groaznica), jocul in sine m-a multumit.

O sa revin cu un review despre CM 2003-2004.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Football Manager – The Series – CM 2002-2003

  1. Pingback: 4 ani de blogging | J Marius

  2. Pingback: 5 ani de blogging | J Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *