Fotoliu extensibil vs canapea extensibila

Locatia in care stau eu este destul de goala in momentul acesta, mai ales dupa ce ultimul scaun pe care am stat a avut curajul sa se rupa. Nu stiu daca termenul de curaj e cel mai bun pentru ceea ce am vrut sa zic, dar cert e ca crapat. Scaunul respectiv era un fel de scaun de oaspeti sau un scaun pentru filme, in cazul in care vroiam sa stau relaxat. As vrea sa fac o mica schimbare si sa imi aduc un fotoliu extensibil lejer la mine in camera, util in cazul in care mai am oaspeti pe la mine.

Am aruncat o privire atenta pe internet, m-am dus si in vreo doua supermarketuri, n-am dat de o canapea care sa imi placa foarte mult. Asta pana am ajuns pe Elvila.ro si am dat de cateva modele de canapele extensibile destul de ok, dar dintre acestea cel mai mult mi-a placut modelul Paris, mai ales ca il poti personaliza cu stofa dorita, in functie de zona, deci nu trebuie neaparat sa fie bej, asa cum apare in poza. In plus, pare suficient de solid pentru o persoana suficient de mare ca mine.

Aveam de ales intre un fotoliu sau o canapea extensibila, dupa cum am specificat, dar mi se pare ca fotoliul e solutie mai practica, mai ales pentru apartamentul mic in care stau. In plus e destul de solid si cand e extins, e pentru o singura persoana (rar am mai mult de un oaspete la mine) si e destul de lejer.

N-am o pricepere aparte la capitolul mobilier, asa ca voi cere din nou ajutorul publicului care va citi acest articol: daca ati avea un spatiu mic, gen 10 metri patrati si ar trebui sa alegeti intre o canapea si un fotoliu extensibil, cu ce ati merge ? Ati lua un fotoliu care v-ar lasa suficient spatiu in camera, dar in care poate sta doar o persoana sau o canapea care va ocupa mai mult spatiu intr-o camera, dar pe care pot sta doua persoane ? Astept raspunsurile voastre in comentarii.

 

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *