Fotoliu sau canapea extensibila pentru o persoana ?

Vorbeam in articolul anterior despre curatenia intr-o magazie si cum mai e putin pana e gata structural totul. Iar dupa ce face totul ok, m-am gandit ca ar fi cazul sa pun si ceva acolo ca sa mai poata dormi lumea in cazul in care vine pe acolo si nu este suficient loc in casa.

Dar aici apare problema. Nu e nevoie sa ocupam foarte mult spatiu in magazie, are totusi doar 11 metri patrati, motiv pentru care cuvantul “extensibil” este de baza in alegerea a ceea ce trebuie. Nu trebuie sa ocupa mult spatiu, dar nu stiu inca ce este mai practic: o canapea sau un fotoliu extensibil ?

Fotoliul extensibil ocupa extrem de putin spatiu cand este compact, poate incapea undeva in coltul magaziei pana cand este necesara folosirea acestuia, dar cand ai nevoie sa il folosesti, trebuie sa fi sigur ca e suficient de rezistent si ca persoana care va sta inauntru nu e mai lata decat canapeaua. In mod normal e undeva la 60-70 de centimetri latime spatiul, destul de mic.

Canapeaua extensibila e ceva mai mare si poata fi folosita ca un fotoliu mai lung in foarte multe cazuri. Ocupa ceva mai mult spatiu pe lungime, mai precis pe perete, dar e foarte util pentru dormit, fiindca e suficient spatiu sa te mai si intorci din cand in cand.

Diferenta de pret dintre cele doua tipuri de fotolii poate fi intre 200 si 1000 de lei, in functie de ce tip de fotoliu alegi. La Staer am vazut fotolii cu 400 de lei si canapele cu 650 de lei, tocmai de asta zic ca totul depinde de ceea ce doresti sa ai intr-o magazie de lemne.

As prefera sa nu fie second-hand, ca nu stiu care este starea arcului si a buretilor. E ceva mai scump sa iei una noua, dar nu cu mult mai scump decat una second (asta am constatat dupa un search rapid).

Voi ce ati alege pentru un spatiu mai mic: canapea sau fotoliu extensibil ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *