Frick, frick, frick…

Am avut niste zile extrem de nasoale din punct de vedere fizic si psihic. Nu imi gaseam motivatie pentru nimic ( nu ca acum as avea cine stie ce motivatie ) si de iesit din casa nici nu imi puneam probleme. Astazi m-am trezit cu o imagine ciudata: un coleg mi-a scris ca avem azi examen, restanta la nu stiu ce. Si atunci m-am trezit. Eu am  o restanta la anatomie topografica si posibil o restanta la gimnastica ( mi-a fost lene sa ma uit la rezultate, cu toate ca au fost afisate de marti dupa-masa ).

Ar trebui sa iau naibii niste carti si sa le mai si invat, ca nu merge asa. Nu am chef sa trec la plata pentru faculta, mai ales ca notele pe care le am in momentul asta m-ar ajuta sa raman la fara plata. Asa ca astazi planul e ca si facut: merg sa ma uit ce note mai am la examene si cand mai am restantele dupa care fug aiurea prin oras sa imi mai dezmortesc putin picioarele, ca de doua zile stau in acelasi pat.

Am avut si destui nervi si dureri de cap, pentru ca nu mi-au mers o garla de programele plus ca dupa ce am stat vreo 4 ore sa termin niste logouri, windowsul a facut figuri si a trebuit reinstalat. Si uite cum am pierdut eu 4 ore degeaba. M-am lasat pagubas pentru moment cu logourile pentru fmbuff, pentru ca nu mai am nici un fel de chef pentru ele. Ce am acum o sa fie pus pe site in curand.

Orasportiva a mai fost updatata, astfel incat informatiile din sport nu au lipsit. Voi posta cateva din ele in curand.

Ce ar mai fi ?….. mai nimic. Sa vedem cat de nervos sunt dupa ce aflu rezultatele de la faculta….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *