Frustrations – The Shower

Probabil ca daca aruncati un ochi mai des pe internet, ati vazut, macar in treacat, unul din sketch-urile realizate de Cosmin Mitu. Tipul care face Romercial, un show in care acesta analiza reclamele prezenta pe piata din Romania, dar mai avea si alte sketch-uri destul de reusite.

Din pacate, nu a reusit sa atraga un public numeros in Romania (desi face videouri destul de reusite), asa ca a decis sa isi mute focusul pe publicul de afara tarii. E curios ca si acum, dupa atat de multa vreme, are doar 33 000 de subscriberi, gandindu-ma ca am vazut bloguri de moda sau de travel extrem de nasol facute care au peste 100 000 de vizualizari.

A mai dezbatut si el problema asta intr-un Q & A acum ceva vreme si il inteleg, pe buna dreptate, ca nu se merita sa faci asta pe piata din Romania. Au trecut multe luni de la ultimul sketch pe care l-a facut, dar a revenit in forta in Martie, cand a lansat primul videoclip, un fel de explain video pentru cei care vor intra de acum incolo pe acel canal.

Iar apoi a venit si un episod din Froostrari (or Frustrations, cum ii spune acum in engleza), care din nou, e destul de bun. Episodul a aparut chiar asta si il puteti vedea mai jos (BTW, NSFW):

Ei bine, au trecut 2 ore (cel putin cand scriu acest articol) de cand a lansat videoclipul, are undeva la 2000 de vizualizari pana acum. Ceea ce e destul de bine, pentru moment. Vom vedea in cateva zile mai multe detalii si statistici. Oricum am un articol pe care il planuiesc de multa vreme despre asta. Dar nu despre asta vreau sa vorbesc acum.

Ci despre faptul ca in aceste doua ore, majoritatea comentarilor sunt in limba romana, si toate sunt centrate pe acelasi topic:

Foarte putine comentarii legate de subiectul videoului, mai multi comenteaza legat de faptul ca “era mai fain in romana” sau “de ce nu pui subtitrari” and stuffs like that.

Si probabil de asta nici nu se merita sa faci chestii mai serioase (chiar daca in anumite aspecte sunt comice) in Romania. Pentru ca raspunsul de la fani e mai mult decat ciudat.

Legat de videoclip, e un clasic din Frustrari, acum si in limba engleza ­čśÇ

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *