Gadgetul dorit in 2012

Anul 2011 e pe sfarsite, iar cu sfarsitul anului am avut o multime de gadgeturi noi aparute pe piata. De la iPhone 4S pana la Evolio EvoTab2 (care s-a epuizat extrem de repede), gadgeturile au starnit interesul consumatorilor din Romania, iar acestia cumpara din ce in ce mai multe gadgeturi.

Printre acestea cele care au starnit cel mai mult interesul au fost tabletele. Cel putin anul asta au ajuns pe piata o multime de tablete, dupa lansarea iPadului. A venix Samsung Galaxy Tab, iar apoi fiecare producator de electronice a hotarat sa scoata cate una.

Asus si Acer au venit cu niste tablete dragute, Xoom-ul de la Motorola e iarasi foarte fain. Dell, Lenovo, LG, Sony si Blackberry s-au hotarat si ei sa scoata ceva tablete, dar mi se par prea scumpe pentru buzunarul nostru, mai ales ca ofera aceleasi chesti ca si un iPad sau un Samsung Galaxy Tab. Care, daca as avea banii necesari, cu siguranta l-as purcede.

Cu toate astea, nu ma simt chiar in bani acum, asa ca mi-am zis ca nu am nevoie neaparat de o camera la tableta mea, asa ca m-am gandit la un Evolio EvoTab 2. Cu tot cu tastatura. Am vazut si prezentarea lui Buhnici legat de tableta, am cautat si pe net sa vad cu ce se mananca si chiar imi place. Daca tine bateria vreo 5-6 ore, e excelenta pentru mine. Mai ales la pretul de 550 de lei cu care s-a dat.

Sper ca in lunile urmatoare sa vina din nou cu aceasta tableta la acelasi pret, pentru ca va fi cu siguranta in lista mea, e ce am eu nevoie momentan la un pret redus.

Pe langa tableta, mi-as mai fi luat un hard extern de 1 TB, un mouse fara fir si niste casti faine (Phillips sau Panasonic, am vazut 2 modele foarte faine de la ei). Dar alea pentru anul ce urmeaza. Timp este. Bani sa fie.

Si la final, transform aceasta postare intr-o leapsa. Deci, Mihaela, Mihai, Crina, Dora, Dani, Deea, care e gadgetul pe care il doriti cel mai mult in 2012 ?

Oricine mai vrea poate sa preia leapsa ­čÖé

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *