Ganduri

M-am plimbat prin Romania o gramada in ultimele luni, asa cum am precizat si in articolul legat de soferie. De vazut am vazut foarte multe pe drum, si nu am fost singurul. Pe Trafictube sunt o gramada de exemple de oameni care au surprins soferi care mergeau complet aiurea.

N-am fost nici eu perfect de multe ori, dar nici nu m-am apropiat de tampenile pe care le-am vazut in multe videouri. Am vazut si eu suficiente pe drum, din pacate am avut si un accident (nu am fost eu vinovat), dar pana la urma totul a fost relativ ok. Sunt niste ore la care cu greu poti sa te misti prin trafic, indiferent de oras. In unele mai putin greu, in altele foarte greu. Bucurestiul e cel mai elocvent exemplu de aglomeratie, iar locul 2 as pune Bacaul, care e extrem de aglomerat aproape jumatate din zi. Bine macar ca soferii bacauani condus destul de bine. Hmm… pe locul 3 inca ma gandesc intre Iasi si Suceava. Sunt inghesuite, sunt multe masini in orase iar locurile de parcare sunt putine. E clar ca nu au fost proiectate sa ia un asemenea volum de masini.

Prin comparatie, Timisoara, Arad si Oradea stau destul de bine la capitolul locuri de parcare si aglomeratie. Nu tin minte ultima oara cand a trebuit sa stau blocat in aglomeratie din cauza traficului intens. Am stat odata cateva minute intr-o intersectie din cauza ca nu functionau semafoarele si mergeau incet incet ca sa putem sa trecem toti. Intersectia in cauza e intre strazile Divizia 9 Cavalerie si Sever Bocu (Lipovei), acolo langa OMV. In fine.

In alte orase am vazut ca se zgarie masini aiurea. In Campina oamenii cu masini straine s-au trezit cu mesaje obscene si zgarieturi pe masini. Deci cineva le-a zgariat 16 masini si nimeni nu a vazut sau auzit ceva. Dubioasa treaba.

In alta ordine de idei, in curand cred ca o sa pun pe trafictube si partea a doua din seria “De pe drum”, dar mai am ceva de editat videoclipurile. Dar in curand va fi sus.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *