Gata cu atestatul…

Ieri am avut atestatul la informatica care, ca orice elev care va absolvi un liceu de informatica, trebuie sa il dau.

Problema e ca atestatul e vineri. Si eu vinerea nu merg pe la scoli. Si exact asta i-am spus si la fratemio cand a venit sa ma bazaie pe la 7 dimineata. Ma intrebase daca nu merg pe la scoala, si i-am raspuns ca e vineri, si ca nu merg. Dupa vreun minut m-am dezmeticit si mi-am dat seama ca am atestat azi. Am trezit-o pe maicamea, imi trebuia camasa calcata. Nu m-am chinuit cu costum & others things, o camasa, blugi si adidasi faini ( nu puneti intrebari gen cat de faini).

Plec eu cu chiu cu vai, pe autobuz, inainte sa ajung la Petrosani ma suna un coleg ca intru de la 9. Si eram 8:50. Si inca nu ajunsesem. Cobor din autobuz si bag viteza. Ajung pe la 9 fara 5, comisia nu ajunsese. Bullshit….

Am mai stat o ora degeaba, ma plictiseam teribil. A venit intr-un final comisia. Am avut privilegiul de a fi primul care intra in sala ( la noi sunt 2 laboratoare de informatica, L1 si L2. Eu eram primul pe lista de la L2). Am intrat, am tras 3 subiecte, pentru word(subiectul 27), pascal ( subiectul 4), fox (44). M-am pus la un calculator, wordul l-am terminat in 5 minute si apoi am prezentat si atestatul, pentru ca ma pusesem la calculatorul in care erau toate atestatele puse. Apoi m-am mutat la alt calculator, unde am trecut la fox si la pascal. La pascal am prins cea mai grea problema si cumva cumva am facut-o eu, rula programul, dar nu transmiteau datele mai departe intr-un fisier ­čśÉ In fine, problema grea. La fox nu am stiut nimic, nu a rulat nimic. Dar profesoara care s-a uitat peste problema a vazut ca aveam codurile.

Rezultatul final: 8 la fox, 9 la pascal, 10 word. Astea impreunate – media 9.

La atestat, aka prezentare site, am luat zece. Pentru ca stiu cap coada comenzile intr-un site simplu de html, mi-a fost usor sa explic, si-au dat seama ca stiu ce fac si m-au lasat repede. Si mi-au dat si un zece.

Cumulat, 9 +10 = 19. 19/2 = 9.50. Multumitor.

Am trecut si asta. Desi recunosc ca nu imi faceam prea multe griji. Acu la bac sa vad ce fac. Acolo e problema.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

4 thoughts on “Gata cu atestatul…

  1. silwest says:

    Totul va fi bine,toti se tem ca nu il ia,dar majoritatea il trec asa ca…stai linistit

  2. Marius says:

    @anonimu – daca ai facut fox si pascal in liceu, alea o sa le ceara si la atestat. Wordul e ca bonus, pentru materia aia numita T.I.C, care o faceam intr-a noua si intr-a zecea.

    @question ( sort..) – se cere si pe foi, pentru prezentarea siteului sau a programului cu care vii acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *