Gata cu plimbarile o perioada

In ultimii 4 ani am tot fost pe drumuri. Am adunat peste 500 000 de km facuti. In mare parte in Romania, dar cred ca am adunat vreo 10-15 000 si pe drumurile din afara tarii. Am apucat sa vizitez aproape toata tara. Si nu mint cand zic asta, ia d’aci o harta sa vezi cam pe ce drumuri am apucat sa ajung in Romania:

{map soon to be introduced}

Ei bine, in urmatoarea perioada o sa am o pauza de la drumuri lungi. Doar drumuri mai scurte, pe aici prin zona. Pana prin August, cand iarasi am o idee de o tura lunga de vreo 5 000 de km. Dar pana atunci, liniste si pace prin vecini. Poate o vizita pe la vecinii unguri, n-am mai fost de ceva vreme pe la Oroshaza, poate inca o vizita la Mako sau poate chiar o vizita la strandul de la Szeged. Mai sunt ceva stranduri de descoperit si pe partea vestica a Romaniei, si in Ungaria, deci probabil ca o sa ma plimb prin zona. Si o sa inot o gramada.

Dar cam gata cu drumurile lungi, statie, radare si nebunii. Oricum, se anunta o vara secetoasa cam peste tot, iar fara AC era nebunie sa merg in fiecare saptamana la drum. Chiar ma gandisem sa improvizez un sistem de AC conectat la priza de 5V, asa de mare era disperarea. Oricum, prima solutie ar fi fost sa imi iau lada frigorifica pe care sa o pun la priza la masina, macar sa tina Ursus Cooler sau Ciuc Radler (fara alcool, bineinteles) rece. Sau macar vreo 5-6 doze de suc.

E clar ca nu o sa fie perfect reci, dar macar nu o sa fiarba prin masina in temperaturile pe care le avem acum in Banat. Adica ieri dimineata erau 27 de grade, iar la pranz trecea de 38 de grade. La umbra. Nici cu geamul deschis nu era bine cand mergeam.

Azi dimineata pe la 4 a dat insa o ploaie strasnica si a mai racorit atmosfera. Nu sunt decat vreo 28-30 de grade acum. “Decat”.

In fine, TL;DR – Nu o sa fiu enorm de mult pe drumuri. Doar drumuri mai scurte, asa de distractie, asa de vara.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *