Ghidul turistic al Romaniei

Acu ceva vreme Udrea era facuta praf de foarte multe persoane pentru logoul ei stupid pentru promovarea Romaniei in lume ca natiuni care are atatea peisaje si chestii super de oferit. Intrebarea mea e alta. De ce s-au mai chinuit sa inventeze ceva nou cand aveau ceva facut destul de fain in 2007 ?

Am descoperit la bibilioteca niste carti (le-au adus in ultimele luni) scoase de Ministerul Transporturilor, Constructilor si turismului – mai exact de o filiala a lor – Autoritatea Nationala pentru Turism. Niste ghiduri mici si foarte faine cu ce poti vedea in Romania. Pornind de la statiuni pana la arii protejate si hoteluri. Ghiduri scurte, nu cu sute de informatii, in care poti sa afli ce vrei in legatura cu Romania.

Si in plus logoul vechi arata foarte bine zic eu. De ce naiba a fost nevoie de schimbare si de bani irositi ?

Logoul vechi pentru turism Romania:

Logoul nou pentru turism Romania:

Deci cu exceptia faptului ca l-au facut verde si i-au pus o frunza, nu au facut nimic. Dupa cum a pus si cineva un video pe net acu ceva vreme, e munca de 20 de minute in photoshop pe o gramada de bani.

N-am comentat nimic cand a fost atunci scandalul, dar vazand cartile astea…….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *