Google Buzz!

Ei bine, ce credeti ca am descoperit asta seara, verificandu-mi ca de obicei mailul ? Google a mai scos ceva serviciu la inaintare numit google buzz. Va veti intreba ce naiba mai e si asta si la ce foloseste, mai ales ca google are o groaza de aplicatii care folosesc cam la orice. Ei bine, nu chiar tot felul de aplicatii. Google vrea sa intre si in zona social cu aceasta aplicatie, o aplicatie care “permite utilizatorilor să partejeze informaţii şi conţinut multimedia, vizând astfel supremaţia Facebook în social networking”, ca sa il citez pe Alex Radescu.

Vrea sa fie un fel de facebook si incepe prin a ma contacta pe mail. Au o aplicatie chiar sub Inbox, momentan nu a aparut la toti, dar va aparea curand. E un fel de combinatie intre twitter si facebook. Poti sa iti updatezi rapid informatile, sa adaugi linkuri si poze direct de pe mail. De fapt partea interesanta este ca este accesibila doar pe gmail. Platforma aceasta a fost sub forma de test pe celebrul google Wave, dar am avut impresia ca romanii nu au fost cine stie ce interesanti de aceasta platforma.

Nu e prima incercare a lui Google de a intra in lumea social. Ramane de vazut daca aceasta initiativa va avea ceva succes.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Google Buzz!

  1. Pingback: polimedia.us/fain/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *