Greu domne’, greu….

….asta nu neaparat pentru ca am bacul. Daca ma gandesc mai bine, pentru bac am invatat foarte putin, cititul unor texte la romana sau a informatiilor din cartea de biologie nu au lasat exagerat de multe urme. Evident, stiu mai multe chestii in plus fata de luna martie, dar nimic semnificativ. La matematica nu merita osteneala: habar nu am sa fac majoritatea exercitiilor de acolo. I-a pus dracu pe astia sa schimbe tipul de subiecte X(

Oricum, asta nu e problema principala. Altele sunt problemele. Pe langa chestiile zilnice care le fac pentru Mihai, a mai aparut un proiect pentru cineva din irlanda, ceva site referitor la masini, la care este exagerat de mult de lucrat. Eu, neobisnuit cu atata lucru, nu stiu ce dracu sa ii mai fac, mai ales ca trebuie sa termin toate datele pana la finalul lunii. Mai precis pe 1 mai trebuie sa am toate chestiile facute ­čśÉ . Si sa nu uit ca in perioada asta e pastele, deci clar o zi sau doua in care nu o sa lucrez . So wish me luck..

Partea a treia, curatenia de pasti. Am avut noroc sa bag ca dementul intr-o zi si sa o ajut pe maicamea, mai precis marti. In ziua aia nu am mai avut nici un chef sa mai fac ceva. Totusi, am primit informatii bune atunci: domeniul meu era on, asa ca puteam incepe sa scriu.

Nu stiu cat de des il voi putea updata, sper doar sa nu fiu mult prea ocupat zilele astea.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *