Guardians of the Galaxy – volumul 2

M-am dus la Guardians of the Galaxy – vol 2 cu gandul ca va fi un film bun, distractiv. Trailerul a fost foarte amuzant, cu Baby Groot in tot felul de ipostaze amuzante. Asa ca am zis ca o sa aiba o nota comica, asa cum multe filme cu super eroi au in ultima vreme. Si nu m-am inselat.

Guardians of the Galaxy a fost intr-un fel ceea ce ma asteptam: un film care nu se ia foarte mult in serios, cu glume evidente dar si cu unele foarte subtile. Nu e cine stie ce poveste complicata, dar va pot spune ca se face suficient misto de David Hasselhoff, Zune si alte iconuri din anii ’70-80.

Ca tot vorbim de anii 1970-1980, de acolo vin si soundtrackurile din film, unele de foarta buna calitate, pornind de la “My sweet lord” de la George Harrison, la “The Chain” de la Fleetwood Mac pana la Cat Stevens cu al lui celebru “Father and Son”. Deci, muzica, top notch. Iar in IMAX s-a auzit excelent.

Da, am vazut filmul la IMAX-ul din Shopping City-ul din Timisoara, unde il puteti vedea si voi incepand cu 5 Mai 2017. Cred ca va fi de vreo 3 ori pe zi, deci aveti suficiente sanse sa va luati un bilet sa il vedeti. Nu stiu daca din prima zi, dar mergeti pe site si vedeti.

Personal, cred ca e un film pentru care merita sa mergeti in cinema. Am vazut multe filme in ultima vreme, chiar si filme care se considera comedii, dar nici unul dintre acestea nu m-a amuzat la fel de tare ca Guardians of the Galaxy. Asa ca da, merita sa mergeti sa il vedeti.

Si poate dupa ce il vedeti, va lasati aici o parere despre film, sunt curios cum l-ati vazut voi ­čÖé

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Guardians of the Galaxy – volumul 2

  1. Pingback: Gardieni Galaxiei Vol. 2 | Emilia V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *