{Guest Post} Cum să porţi fusta gogoşar

Guest post blog by Gabi – adresat exclusiv femeilor… sau barbatilor cu fantezii mai dubioase

Trucuri de stil pentru un look fără cusur

Fusta reprezintă în prezent o adevărată expresie a feminităţii absolute. Fusta gogoşar, care a apărut timid încă din anii 1800, a revenit pe scena modei în acest an. Chiar dacă este voluminoasă şi la prima vedere ai tendinţa să te fereşti de ea, există câteva sfaturi de stil pe care dacă le respecţi vei putea purta cu succes fusta şi vei obţine cele mai chic ţinute de sezon.

Iată cum să porţi fusta gogoşar pentru un look fără cusur:

În primul rând, când optezi pentru o asemenea fustă trebuie să profiţi şi să te joci cu volumele. Încearcă să păstrezi un ansamblu monocromatic pentru a nu adăuga surplus siluetei. Spre exemplu, păstrează ţinuta în aceeaşi nuanţă.

Când alegi fusta gogoşar evita să porţi topuri cu volum în partea de sus. Regula de bază este să echilibrezi ţinuta cu o zonă fără elemente volumetrice. În plus, accentuează-ţi talia, adăugând ca accesoriu o curea subţire.

Alege întotdeauna lungimea potrivită siluetei tale. De obicei o lungime puţin deasupra genunchiului este ideală pentru orice femeie. În cazul în care optezi pentru o fustă gogoşar scurtă fii sigură că ai picioarele bine definite. Dacă ai gambe musculoase alege o lungime mult sub genunchi, pentru a evita să adaugi volum siluetei tale.

Fusta gogoşar este ideală atâta pentru ţinutele de zi cât şi pentru cele de tip cocktail.

Alege un model simplu pentru un outfit casual, asorteaz-o cu un top mulat şi cu o jachetă până în talie. La capitolul încălţăminte poţi opta pentru o pereche de botine cu talpa groasă sau cu toc de câţiva centimetri.

Pentru o ţinută de seară de efect alege o fustă gogoşar dintr-un material preţios precum mătasea. În acest fel, nici nu vei fi nevoită să o accesorizezi prea mult. Combină fusta cu un top mulat, un corset sau un bodysuit într-o nuanţă nude. Poart-o cu o pereche de stiletto sau cu nişte sandale în nuanţe metalice. Optează pentru culori clasice, elegante.

Nu te da în lături de la a purta o fustă gogoşar. Este trendy, feminină şi în combinaţia potrivită va adăuga un plus de stil look-urilor tale.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *