Hanorace bărbaţi cu glugă

Guest post by G.

Piesele vestimentare pe care orice bărbat trebuie să le aibă în garderobă

Hanoracul cu glugă este un articol purtat foarte des de bărbaţi, mai ales de cei tineri. Este piesa ideală în special în sezonul rece, deoarece este versatil, confortabil şi poate fi purtat cu uşurinţă pe sub un palton pentru un plus de căldură.

Iar dacă eşti adeptul unui stil casual şi pui accent mai ales pe confort, în detrimentul stilului elegant, atunci cu siguranţă un hanorac poate fi piesă în jurul căruia să îţi construieşti multe ţinute din sezonul rece.

De ce să porţi hanoracul cu glugă:

  • Este un element excelent de layering
  • Este piesa principală în perioada de tranziţie. La trecerea dintre anotimpuri, când renunţi la geacă, hanoracul cu glugă este ideal. În plus, dacă afară este mai rece sau bate vântul, gluga îţi poate oferi protecţia necesară.
  • Este foarte versatil, deoarece îl poţi purta când mergi la o plimbare în parc, însă şi la locul de muncă, desigur, dacă codul vestimentar este lejer
  • Poate fi o pată de culoare într-o ţinută simplă, fadă
  • Poate transforma cu uşurinţă o ţinută sport într-una casual, mai ales dacă mai sunt adăugate şi accesorii pe lângă
  • Dacă este ales aşa cum trebuie, poate oferi un look foarte îngrijit

Pentru a păstra un look relaxat, combină hanoracul cu glugă cu o jachetă din denim într-o nuanţă de albastru spălăcit. Optează pentru un hanorac într-o nuanţă neutră: gri. O pereche de jeanşi negri şi o pereche de mănuşi cu degete detaşabile pot completa cu succes aceasta ţinută.

Pentru perioada verii, alege hanorace barbati în nuanţe pastelate, însă pentru iarnă alege culori mai puternice, cum este vişiniul sau verdele smarald.

Toată lumea iubeşte jachetele din piele. Iar acestea arată foarte cool asortate cu hanorace cu glugă. Este bine să optezi pentru un hanorac cu model simplu, astfel încât îl vei putea combina cu orice jachetă din piele: simplă, cu ţinte sau cu diverse aplicaţii. Aceasta ţinută poate fi completată de nişte blugi albaştri şi ghete biker.

Cu ce mai poţi combina hanoracul cu glugă:

  • Blugi, pantaloni chino, pantaloni army, pantaloni de trening
  • Ghete biker, adidaşi, ghete Chelsea
  • Jachete din denim, din piele, jachete bomber, geci parka, palton din lână
  • Căciulă, mănuşi, accesorii urban.

Sunt suficiente motive pentru a-ţi îmbogăţi garderoba cu un hanorac cu glugă?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *