Harta pistelor de biciclete din Timișoara

Dintre toate orașele din România prin care am avut ocazia să trec în ultimii ani, Timișoara este orașul cu cele mai multe piste de biciclete și cu cea mai bună infrastructură pentru cei care doresc să ajungă la lucru cu bicicleta. Evident, lucrurile sunt departe de a fi perfecte, sunt o mulțime de lucruri de luat în seamă în urmatorii ani pentru a crea un mediu bun pentru bicicliști, dar pentru moment ne putem lăuda cu una dintre cele mai bune infrastructuri pentru cicliști din țara.

Acesta fiind de altfel și motivul pentru care am decis să creez aceasta hartă a pistelor de biciclete din Timișoara. Harta e departe de a fi finalizată, mai ales pentru că se construiesc piste de biciclete în mod constant. De altfel, chiar mi-ar plăcea să contribuiți și voi prin diverse comentarii la această postare, încât să avem o hartă cât mai precisă a pistelor de biciclete din orașul de pe Bega.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *