Hellboy reinventat

Pentru cei care rulau fin pe DC++ si oDC prin 2004 (într-o vreme în care serviciile de streaming si cinema-urile prin România erau aproape inexistente), probabil că țin minte că unul dintre cele mai piratate filme din acea vreme a fost Hellboy. Țin minte că așa s-a transmis și o frumusețe de worm pe o grămadă de calculatoare….

În fine, deviez de la subiect. Vroiam să zic că Hellboy a primit o față nouă și o continuare, venind cu al treilea film din serie, care o să aibă avanpremiera în România pe 10 Aprilie (adică miercuri, în două zile), de la ora 19:30.

Iar daca ești într-unul din următoarele orașe cu Cinema City:Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Bucuresti (AFI Cotroceni), Constanta (Vivo),Cluj (Polus), Deva, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti (AFI), Piatra Neamt,Suceava, Severin, Targu Mures, Targu Jiu, Timisoara (Iulius), Ramnicu Valcea si vii la avanpremiera, participi la Action Night.

Dacă vei găsi un loc la avanpremiera filmului de la ora 19:30, primești automat doua cadouri garantate, mai precis un tricou Hellboy si o doza de Ursus Cooler Lemon fara alcool – detalii aici

Click aici daca vrei să cumperi direct bilet, fără alte palavre

Asa ca daca vrei sa vezi un film cu pușcături și acțiune grămadă, e o bună ocazie să mergi la cinema. Iar dacă ajungi si pe la Cinema City-ul din Iullius Mall, poate dai si de mine (no promises).

După vizionare

Ei bine, am fost la Hellboy la Iullius Mall (și am văzut și câtiva cunoscuți pe acolo, interesați de cum va arăta noul film).

Ei bine, e… ok. Pot să spun că n-au plusat foarte tare la capitolul poveste, a fost kinda boring, dar probabil că majoritatea oamenilor veniți acolo nu erau interesați de poveste, ci de scenele de acțiune.

Mă rog, acțiune. Cum ziceam, e un film R-rated, deci vă putea la o mulțime de imagini…. gory. Cred că ăla e termenul potrivit pentru ce am văzut în jumătate din film.

Aș mai merge să îl văd încă o dată ? Probabil că nu. Nici măcar nu l-aș putea recomanda ca film de plictiseală, fiind un film targetat doar pe o anumită nișă a oamenilor, celor care le plac filmele foarte grafice.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *