Heroes – primele doua sezoane

Saptamana asta am cam fost prin cu un serial de care am auzit pe la tv. Ii zice Heroes, si il mai da si seara pe Antena1. Am zis sa il iau si sa vad ce e de capul lui. Partea buna este ca e ceva in genul sci-fi, astfel incat nu prea puteam sa ma plictisesc.

Care este de fapt povestea ? Totul incepe cu “prezentarea” personajelor, unde si cum traiesc si mai ales cum isi descopera puterile. Se crede ca acestia sunt urmatorul pas in evolutia umana, avand ceva gene modificate, gene care le permit sa aiba anumite calitati.

Din nefericire pentru ei, sunt urmariti indeaproape de o companie care ba vrea sa ii invete sa isi stapaneasca puterile, ba vrea sa ii opreasca. Pe langa ei mai apar doua personaje care sunt de partea raului, ca sa ii zicem asa. Syler ( in primul sezon a fost mai evident) a fost primul din noua generatie care si-a dat seama de puterea lui – putea sa preia puterile altora daca le “examina” creierul. Binenteles, de partea binelui apare Peter Petreli, care de asemenea poate lua puterile altor persoane ca el, dar el le ia doar stand langa ei. Binenteles, nu prea reuseste sa le controleze pe toate si asta ii aduce o groaza de probleme, inclusiv explozia de la finalul primului sezon.

In sezonul doi apare Adam Moore, care este de fapt o persoana care se poate regenera si care a trait….400 de ani. Acesta vrea sa puna mana pe o fiola dintr-un virus periculos, numit virusul Shanti, virus care in viitor a distrus 93 % din populatia lumii. Si acesta este oprit in ultimul moment de Peter Petreli…

Mai sunt si alte personaje destul de importante pe parcursul acestui serial, dar cred ca numai dupa ce il vizionati va puteti da seama de asta.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Heroes – primele doua sezoane

  1. Pingback: Mariuskl » Si-a mai trecut un an……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *