Idei de duminică

Se vede că suntem în luna august, au început să se întoarcă românii acasă. Ieri erau niște cozi destul de mare în zonele mai gâtuite de pe drumul dintre Deva și Timișoara. Cele mai aglomerate porțiuni erau între Mintia și Deva și pe coborârea de la Ohaba, cu coloane de peste 2 km de mașini.
La Mintia era cel mai rău, cu coloane de mașini de la termocentrală până la intrarea în oraș la gară.

Surprinzător, nu găsesc foarte multe locații în Transilvania care să aibă o ciorbă bună la un preț decent. Am tot încercat diverse restaurante pe drumul meu de la Târgu Mureș la Timișoara, dar În nici o locație nu am găsit o ciorbă suficient de bună. Se pare că pentru asta trebuie să mergi în Moldova.

Aș vrea să-i mai felicit și pe sportivi români care participă în acest moment la Jocurile olimpice de la Rio. Patru sporturi ne-au adus până acum medalii la această competiție.

Echipa de spada României a obținut medalia de aur după ce au învins China în finală, scor 44 la 38. Florin Mergea si Horia Tecău au obținut medalia de argint după ce au pierdut finala la dublu masculin. Încă două medalii de bronz a fost obținute de echipajul de opt + 1 al României și de halterofilul Gabriel Sâncrăian. Ținând cont de starea actuala a sportului romanesc, aceste medalii sunt niște performanțe extraordinare. Să vedem în seara asta dacă și fetele de la handbal vor reuși să se califice în sferturile de finală.

Voi cum vă petreceți duminica ? Nu de alta, dar afară nu am ce face pentru că este prea cald.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *