Importanta tratarii pielii

Stiti momentele in care ati avut arsuri solare ? Sau momentul in care ceva v-a provocat o iritatie enervanta si sacaitoare?  Toate, evident, la nivelul pielii. Ei bine, pentru a trata astfel de probleme medicale sacaitoare apelezi la ceva creme / alifii. Dar de unde stii care crema e cea mai buna pentru pielea ta ? Pentru asta ai nevoie de un dermatolog.

Dermatologia se ocupa cu pielea si cu bolile de piele, urmarind explicarea, diagnosticarea si tratarea bolilor de piele necontagioase si contagioase dar si tratarea bolnavilor de boli dermatice. Un dermatolog are grija de bolile pielii dar si de unele probleme estetice ale pielii, scalpului, parului si unghilor.

In municipiul Timisoara poti gasi servicii de dermatologie Timisoara in cadrul Centrului Medical Profilaxia, unde medicul dermatolog te pot ajuta in tratarea si diagnosticarea bolilor dermatologice si venerice, te poate ajuta sa scapi de alunite (dermatoscopie), dar si de alte probleme, oferind tratamente ca tratament botox, electrocauterizare, incizie si tratament furuncule, tratament plagi, pansamente, tratament molluscum contagiosum, papiloame, ulcere varicoase, tratament acnee, tratment alopecie (caderea parului).

Dupa cum puteti vedea, pielea poate avea o gramada de probleme, unele fiind extrem de sacaitoare vizual si uneori chiar social, cum e cazul acneei. E si normal ca pielea sa mai aiba probleme din cand in cand, fiind cel mai mare organ al corpului uman, bariera care impiedica multe alte bacterii si virusuri sa intre in organism si sa provoace probleme mai grave.

E asadar necesar sa iti ingrijesti pielea pentru a iti asigura un sistem sanatos. Nimeni nu scapa de probleme de piele, asa ca e necesar sa fie tratate. Daca simti ca ai vreo problema de genul, poti sa iti programezi un consult dermatologic in cadrul clinicii Profilaxia. Poti suna la 0256 490 123 sau 0727 165 206 si sa iti faci o programare in Timisoara sau poti vizita clinica pe strada Aries nr. 3, etaj 1.

Daca te afli in Arad, poti vizita sediul Profilaxia din Arad de pe bulevardul Revolutiei nr. 45, etaj 3, camera 302, in cadrul Policlinicii Municipale din Arad sau poti suna la 0371 324 916 sau 0757 168 102.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *