In cautarea unor teme noi….

M-am saturat de tema veche si fiindca am la indemana cateva teme destul de faine, o sa incerc cateva teme noi. Zilele viitoare o sa aleg una nou pentru blog.

In alta ordine de idei, am cam lipsit de pe blog si de pe net. Avand ore de la ora 8 dimineata pana pe la 3-6 seara, nu am avut timp de altceva. Oricum, s-au intamplat destule chestii si zilele astea.

In primul rand, am reusit sa imi recapat detenta la mingile aeriene ( cand nu sunt obosit ) ­čśÇ . Asta nu inseamna ca am cine stie ce suturi si tibiile ma dor la fel de rau.

A doua chestiune: de cand sunt la sport orele teoretice sunt absolut plictisitoare. Adica daca nu cuprinde ceva grafic ( gen visiblebody ) sau ceva din care sa iasa un iz de discutie, cursurile sunt enervant de plictisitoare. Ciudat sau nu, “noul” curs de volei e foarte fain, adica avem un profesor cu care pentru moment ne plac orele.

Third thing: Am lansat doua noi siteuri : Onlyrock, pentru pasionatii de muzica rock, clasic rock and roll, blues, alternativ, punk, heavy metal, tot ce iti doresti. Pentru el am lansat si un blog legat de muzica rock. Al doilea site este legat de lumea sportiva, si l-am denumit Ora Sportiva. Este un blog legat de toate sporturile, opinii persoanele despre anumite persoane, echipe si rezultate din lumea sportului.

Pentru blogurile de muzica si sport m-am gandit sa mai caut ceva autori. Daca esti pasionat de unul din domenii, doar da un semn pe adresa mea de mail si poti deveni autor.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “In cautarea unor teme noi….

  1. Pingback: Scurte | J. Mihai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *