In lipsa de titlu….

N-am nici un titlu pentru articolul asta. Dar trebuie sa mai si scriu cate ceva, pentru ca deja blogul a intrat in reducere de salariu. Cine stie cat mai are pana la somaj.

Ce a dus la aceasta criza imensa de idei ? Sincer, n-am idee. Cred ca asta explica totul….

Am mai hoinarit zilele astea prin oras, imediat dupa ce am venit de la munte. Nu ma pot reobisnui cu apa de oras, mi se pare groaznica. Mananc din nou mai mult, chestie care ma deranjeaza personal, mai ales ca dadusem ceva kilograme jos. Presimt ca in curand o sa plec iarasi undeva aiurea pentru vreo doua-trei zile. Asa, sa mai ies din aerul sufocat de canicula al Timisoara. Ma gandeam la varful Pades din Poiana Rusca. Varf mic, 1374 de metri, plus ca mai avem si drum forestier si e vara. Se baga careva la o calatorie pe munti in saptamana ce urmeaza ?

Daca da, nu va sfiiti sa imi dati un mail sau sa scrieti pe mess. Nu de alta, dar nu a trecut bine o saptamana de cand am plecat de la munte si vreau sa merg iarasi prin zona.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *