In maximul crizei..

Anul 2011 a fost un an destul de dur pentru mine din punct de vedere al banilor. Nici 2010 nu a fost exceptional, dar 2011 a fost chiar dur. Am pierdut majoritatea surselor de venit (taieri de fonduri dintr-o parte si din alta), abia terminasem Facultatea de Educatie Fizica si Sport, sectia Kinetoterapie (un domeniu in care nu am mai profesat nici pana in ziua de azi, desi am inca suficiente cunostinte) si viitorul era cumva sumbru.

Mai nimeni nu oferea locuri de munca in Timisoara, iar cei care le ofereau nu dadeau bani foarte multi, Nu erau pe atunci suficienti bani, pentru ca trebuia sa fac naveta si nu aveam deloc flexibilitatea pe care o am acum (permis de conducere si masina la indemana). Motiv pentru care a fost destul de greu sa gasesc ceva util si cumva practic, sa nu vin in Timisoara doar pentru a putea trai si a plati utilitatile. Din fericire am gasit pana la urma o oportunitate si pentru o perioada buna de timp m-am apucat de digitizare de harti cadastrale, unul din lucrurile cat de cat greu de invatat, dar care dupa ce te prindeai cum se faceau chiar era ok.

A trecut si acea oportunitate, iar de atunci pana acum tot prin Bucuresti am fost. La inceput in cautarea unui loc de munca in Bucuresti (fara succes), iar apoi cu sofatul prin intreaga tara, dar stat foarte mult prin Bucuresti. A fost o perioada buna, cu multe lucruri invatate si cu cateva contacte bune din Bucuresti. A fost si perioada in care am aflat cu adevarat ce inseamna trafic criminal prin Bucuresti, dar a fost si perioada in care am invatat sa conduc ceva mai profesionist si sa fiu obisnuit cu drumurile lungi si pe timpul noptii.

Chiar daca drumurile lungi prin noapte nu s-au incheiat, aventura mea la Bucuresti e pe cale de a se incheia. Asa, in minimul crizei….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *