In pregatiri..

Mai exact:

7 iulie – analize la spital pentru facultatea de kinetoterapie ( stiu, nume ciudat ), cu ocazia asta am aflat ca nu vad prea bine cu ochiul drept. Trebuie sa imi fac ochelari..

8 iulie – rezolvat cu legalizare acte si pregatire bagaje pentru Timisoara. Plus o alergare pe drum de munte de vreo 7 kilometri ( drum pietruit) care ma cam obosit. Sper sa imi treaca saptamana asta.

9 iulie – de dimineata am plecat catre Timisoara. Aproape ca nu mai aveam loc de bagaje in masina. Drum de 4 ore, Uricani – Timisoara. Am stat in spate, m-am uitat la un film( 5th Race) si am ascultat muzica ( Sonata Arctica la greu)……

9 iulie – dupa-masa. Am ajuns in Timisoara, am reusit sa ne mutam in noul apartament, ne-am pus totul in regula. Seara am vorbit pentru locul de munca, ca doar apartamentul mai trebuie si platit.

10 iulie – dimineata. E 9:11 si sunt buimac. Am in plan sa merg la FEFS ( Facultatea de Educatie Fizica si Sport) sa ma interesez de fisa medicala, daca imi trebuie de la ei. In plus “ma deranjeaza” faptu ca paturile sunt prea …… drepte. Eram obisnuit sa dorm in patul meu, care avea ceva probleme si acum ca am dormit pe ceva drept, ma dor oasele. Ma voi obisnui eu…

Cam atat pana acum. Urmeaza sa vad ce se mai intampla azi…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.