In sfarsit, fara ceata

Dupa vreo 3 saptamani in care in fiecare drum am prins mari portiuni de ceata, uneori extrem de enervanta si suparatoare, azi am prins o vreme excelenta. Chiar daca am venit catre Timisoara, am inteles ca si drumul spre Iasi a fost excelent.

De la Bucuresti la Timisoara drumul a fost at(z)a, curat, fara urme de polei, ceata, burnita sau orice similar. Am mai avut si o luna plina care ne permitea sa vedem bine in departare. Pe scurt, am facut 6 ore si 20 de minute de la Bucuresti pana la Timisoara. S-a putut merge destul de ok. A trebuit sa ma opresc de vreo cateva ori (duty), dar si asa e bine.

Dupa aproape o luna in care drumurile mi-au fost incetosate, am prins intr-un final o zi in care am putut merge lejer din toate punctele de vedere. S-a lasat un pic si frigul in schimb, temperaturile ajungand pe la -8 grade la Plugova (din ce m-am uitat eu pe termometrul din masina). Se pare ca iarna o sa vina intr-un final si pe aici.

Nu stiu daca si zapada, dar o sa vina perioada cu geruri. Probabil ca iarasi o sa avem o luna februarie geroasa si nasoala. Cel putin pentru soferi…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *