In SUA de Craciun

Cum ar suna ?

Eu zic ca destul de bine. Imi si aduc aminte de toate filmele americane care descriu Craciunului in New York. Am zis ca asta ar trebui sa fie una din experientele americane pe care ar trebui sa le traiesc. Dar daca as reusi sa iau viza, probabil ca as sta ceva mai mult pe acolo. Ca sa fac drumul dintr-o coasta in cealalta a Americii. Pentru ca un sejur SUA reusit asta inseamna. Sa vizitezi New York-ul si sa il vezi neaparat de sus, sa te plimbi prin centrul economic al Americii si sa ajungi si pe Broadway.

Sa iti iei o masina second de pe la ei si sa calatoresti cu ea dintr-un capat in celalalt al Americii. Sa vezi diferente culturale in acelasi stat (nu ca n-am vedea suficiente diferente in Romania). Sa vizitezi Hollywood-ul cu al lui semn, San Francisco cu dealurile lui abrupte si muntii Stancosi. Las Vegas ar fi interesant doar pentru vizitat pentru ca oricum nu ar fi suficienti bani de cheltuit in SUA.

Oricum, cu toate ca visul meu ar fi sa fac odata si odata aceasta calatorie, momentan nu e posibil. Banii ar fi si ei o problema, dar nu cred ca as putea obtine viza in timp util. Probabil ca in anul urmator ma voi gandi serios sa ajung in Statele Unite ale Americii. Poate de Craciun. Poate in mijlocul verii. Depinde de viza. Si de bani.

Dar tot voi ajunge acolo.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *