In vizita prin Bucovina

Dupa cum unii bine stiti din posturile anterioare, sunt plecat intr-o mica vacanta prin Romania, vacanta care din pacate se va termina in curand. Am plecat pana la urma din zona Praidului numai pentru a ajunge intr-o zona cam la fel de frumoasa, Bucovina.

Din Praid am mers cu autobuzul ( n-am avut legatura feroviara ) pana in Miercurea Ciuc, unde am stat ore bune pentru un accelerat care m-ar fi dus direct la Suceava. N-am stat degeaba prin Miercurea Ciuc, dar asta e alta povestire pentru alt post.

Am stat vreo 6 ore in Miercurea Ciuc, dupa care, la 0:58, a venit acceleratul de Suceava. Accelerat in care am vazut cateva chestii la care ma gandeam, dar nu ma asteptam.

Pot spune doar ca defileul de la Siculeni pana la Ghimes Ciuc este superb pana si pe timp de noapte, luminile care se vad special din departare il fac interesant. Ah, am uitat sa precizez ca n-am putut sta pe locul meu pana prin Onesti pentru ca trenul era full, astfel incat mi-am lasat bagajul pe scaun si eu am stat afara la geam.

Pana in Bacau nu a prea fost nimic interesant, exceptand faptul ca viteza trenului a crescut considerabil. Chestie buna. Din Bacau pana in Pascani s-au urcat 2 moldoveni puri, cu sticla de Noroc de 3 L. Va dati seama ca nici dracu n-a putut dormi din cauza lor. Din Pascani pana in Suceava abia am prins cateva minute de somn, abia am atipit 10 minute.

In Suceava m-a asteptat Nicole, o gazda primitoare si o buna prietena. Am cutreierat Suceava cu ajutorul ei si am avut parte de destule momente amuzante in prezenta ei. Le voi detalia si pe acelea mai explicit intr-un alt post.

Am apucat sa dorm vreo 4 ore in 2 zile, somnul se face simtit asa ca imi fac loc usor usor catre pat. Maine dupa-masa voi pleca catre Vatra Dornei, iar de acolo catre Timisoara. Sa vad pe unde mai am chef sa ma opresc. Alte detalii cand prind vreun wireless ­čÖé

Bonus, o poza cu moi langa cetatea din Suceava

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *