Inainte de Black Friday

Ei bine, pe 20 Noiembrie 2015 va fi o noua zi cu goana dupa cumparaturi, asa zisul Black Friday cu o multime de promotii. Chiar daca sunt cateva controverse legate de Black Friday (normale de altfel), ne-am gandit ca e timpul sa ne uitam dupa ceva produse de cumparat pentru noua casa. Asa ca… sa le luam pe rand.

In prima faza, o masina de spalat de la Beko ar fi utila, am mai spalat si noi din hainele pe care le avem, ca pana la urma ramanem si fara haine curate. Un alt lucru important ar fi un frigider, nefiind inca decisi ce sa luam. Oscilam intre un Beko DBK 386 si un Whirlpool 6th sense BLF 8122, ambele destul de bune, dar Beko-ul are si dozator de apa, o functie pe care o apreciem.

Daca avem si frigider, putem deja sa gatim mancare si sa o tinem undeva. Iar aici intra in scena si plita mixta de la Hansa cu cuptorul incorporabil de la Hansa. Sau un alt cuptor incorporabil de la Hansa.

Dupa care un cuptor de microunde Daewoo, sa poti incalzi usor mancarea. Sau unul de la Samsung. Nici aici nu suntem decisi.

Pentru un ceai dimineata merge sa ai si un fierbator Johnson, alaturi de un sandwich maker Star Light si un aparat de gatit pe aburi de la Heinner, ca sa mancam mai sanatos. Sau poate un aparat de gatit pe aburi de la Phillips, tinand cont ca e pe trei nivele. Si ca sa tina toata electrocasnicele, probabil ca o sa iau si un prelungitor cu 6 prize, sa am si unde sa le pun.

Toate produsele sunt deja pe lista si probabil o sa le comand in curand, asa ca va puteti astepta la review-uri pentru fiecare dintre acestea in curand. Si da, au si ceva linkuri de afiliati pe ele, poate cineva e interesant sa le cumpere si apreciaza recomandarile facute. Si mna, bani de cafea 🙂

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *